Litt om 3.ETG Kulturverksted

Vi som styrer 3.ETG Kulturverksted består av 7 ildsjeler som satser alt vi eier på å gi kunstnere og musikere en plattform å vise seg frem på. Alle 7 er musikere og kunstnere mellom 20 og 30 år, og vi ønsker å møte andre kreative mennesker som kan inspirere oss til å holde kursen for å nå våre individuelle drømmer.

Vi arrangerer derfor open mics annenhver fredag (under oddetallsukene) og booker inn lokale artister i partallsukene.

 

Leie av lokaler til kultur, arrangement og events

For å kunne betale ned leia, fremleier vi også til bursdager, korlag, bachelorparties, reunions og andre festlag til en hyggelig pris. Ekstra morsomt for oss musikere på huset om festlagene ønsker å booke oss inn som underholdningsinnslag i tillegg. Vi har nok av musikere her som klør i fingrene etter å spille for dere 🙂 

Fra november av skal vi satse på å leie ut til julebord med den hensikt å få bygd opp nok kapital til å kunne fortsette å drive med musikk.

Per nå tar vi 4000 kroner per dagsleie av festlokalet.

Enkeltstående kulturelle aktører får leie av oss per avtale, eller gjennom støtteordninger.

I september og oktober er det foreningen Kulturarrangørene Fredrikstad som inviterer til de fleste av eventene. Vi er nyoppstartet, men håper på å kunne vekke nok interesse til å samle inn nok midler til å kunne fortsette vårt arbeide her i Fredrikstad Sentrum. 

Ta kontakt med oss om dere ønsker å ta del i en av våre eventer, holde egne konserter, holde kunstutstilling eller om dere ønsker å feire festlaget ditt her!

 

Styret 3.ETG Kulturverksted:

Styreleder: Simon Goin Bartholdsen
Nestleder: Daniel Andre Johansen
Styremedlem og tillitsvalgt: Silje Andersen
Styremedlem: Iris Josefine Dietrichson
Styremedlem: Herman Karlsen
Styremedlem: Benjamin Seresjk
Styremedlem: Petrus Hagelund

Sponsorer

Nettsiden er produsert, hostet og sponset av: