3.etg Kulturverksted is feeling optimistic at .

2 weeks 22 hours ago

Hei alle!
Vi må dessverre komme med den sørgelige beskjeden om at 3.etg kulturverksted, som den arenaen vi har vært, nå må se oss nødt til å legge ned driften. Dette er pga bygningsmessige problemer, og vi har måtte si opp vår leiekontrakt..

Det har vært en fantastisk tid, med så mange utrolige talenter, som sammen har skapt et fellesskap uten like. Det er utallige som har fått eksponere sitt talent for første gang, og vi har stolt stått som et stupebrett innen selvutfoldelse!
Den tiden er dessverre forbi i våre lokaler, der vi har ofret egen økonomi, helse og fritid for å opprettholde et manglende tilbud i byen vår!

Vi er uansett ved godt mot, og har brettet opp ermene!
For selvom vi ikke har 3.etg lengre som et lokale i H.J.Nilsensgate, så vil vi ikke gi oss!
Vi har blitt lagt merke til av andre kulturinteresserte, og kan meddele at vi har en spennende tid fremover, tross tapet av et altoppslukende prosjekt!
Vi prøver å lande avtaler der vi kan fortsette arbeidet vårt, under litt andre omstendigheter, og selvom vi ikke kan røpe mer så lover vi å holde dere oppdatert gjennom våre sosiale medier!

Følg oss videre for å se hva som skjer!
Om du har spørsmål knyttet til dette, kan du ta kontakt med Simon Goin på tlf: 41684497

Mvh
Simon Goin
Styreleder, 3.etg kulturverksted

3.etg Kulturverksted

1 month 3 weeks ago

Musikerne gjør seg klar på paviljongen i Kirkeparken 🙂

Begynner om en time (kl 19.00). Håper vi ses der!

* gratis
* fri alder

3.etg Kulturverksted

2 months 2 weeks ago

VEDLIKEHOLD PÅ BYGGET:
Vi på 3.ETG Kulturverksted har nå, etter råd og ønske fra huseier funnet ut at det trengs litt vedlikeholdsarbeid på bygget. Da er det greit å ta det nå, som er en litt roligere periode for oss. Dette er for å sikre oss om at alle dere som besøker oss, og vi som holder til på huset - til en hver tid skal ha det trygt og fint rundt oss. Dette vil ta litt tid, men like greit å gjøre det ordentlig med en gang!

Vi må dessverre holde stengt en periode da bygget vi holder til i skal gjennomgå utbedringer som ville vært forulempende for vår drift. Det er uvisst når vi kan starte opp igjen, men det er ikke aktuelt før i oktober.

Vi gleder oss til å se dere snart, og alle vi på huset ønsker dere en fantastisk god sommer☀️

Monica Andreassen
Booking/arrangementsansvarlig
3.ETG Kulturverksted

3.etg Kulturverksted updated their profile picture.

3 months 3 weeks ago

3.etg Kulturverksted

3 months 3 weeks ago

Til fredag er det duket for Open Mic! 🔥

Her kan du fremføre en egen låt, synge karaoke, få med deg husband på cover-låter eller fri jam, eller bare for å nyte de fantastiske talentene vi har her i byen!

Dørene åpner 19:00 og vi holder kiosken åpen, velkommen opp 🥰

fb.me/e/2mnoPkJr4